Wat is er te doen op 't Zandt en omgeving?
Landgoed DeCamping is een prima uitvalbasis om het prachtige Hogeland met de eeuwenoude kerken in de nabije omgeving te verkennen op de fiets of wandelend. Wij zijn ook rustpunt en stempelpost voor het Pronkjewailpad en Kustroute. 
Sinds vorig jaar hebben we ook een aantal kano's die per dagdeel gehuurd kunnen worden. Een mooi kanotochtje naar bijvoorbeeld Appingedam is een leuk en sportief uitje.

Op een steenworp afstand van de camping staat de prachtige Mariakerk uit de 13e eeuw met de vrijstaande zadeldaktoren. Een bezoek meer dan waard! Ook is Borkum met de boot vanuit de Eemshaven een leuk dagtripje. Appingedam met haar hangende keukens is uiteraard een must-see. En voor meer drukte en vertier is de Stad (zoals we in de provincie de stad Groningen kortweg noemen) een leuk uitje op 25 minuten autorijden. Liever niet met de auto? In Loppersum (6 km fietsen vanaf de camping) kan er op de trein worden gestapt naar de Stad.  Geen fiets bij u? Wij verhuren ook fietsen!


Restaurants en sauna
In de nabije omgeving zijn tal van leuke restaurants zoals Eetcafe de Boerderij en Visrestaurant De School in Oosterwijtwerd (5 km), restaurant Dell 'Arte in Godlinze (4 km), Hotel & Spa Spoorzicht in Loppersum (6 km).