Landgoed DeCamping beschikt over ruime, natuurlijk aangelegde kampeerplaatsen voor uw tent of camper met stroomaansluitingen. In het hoofdgebouw zijn toiletten, douches, recreatieruimte en een kampeerwinkeltje voor onze gasten gerealiseerd. 

De faciliteiten op Landgoed DeCamping zijn vorig jaar uitgebreid met een prachtige buitenafwasplaats, die centraal gelegen is op de camping. Ook zijn er twee prachtige houten vakantiewoningen met veranda (waarvan een met hemelbed) gerealiseerd, die naar keuze per week, weekend of midweek gehuurd kunnen worden. De vakantiewoningen zijn uitgerust met toilet, warm/koud stromend water en verwarming. Ook beddengoed is aanwezig. Om een indruk te krijgen van de vakantiewoningen klik op onderstaande link:

https://youtu.be/lp5oMrU5z5s.

Voor meer info over de verhuurmogelijkheden zie onder het kopje 'Tarieven'. 

Gebruik van douches en wasruimtes is gratis!! Voor onze campergasten is er een losplaats voor grijs water en een chemisch toilet.

Ook is er een fraaie biologische tuin midden op de camping gerealiseerd omgeven door fruitbomen en een aantal fraaie zitjes.

Op de camping is er nog een grote tent aanwezig voor groepslessen (bijvoorbeeld yoga), festivals, markten, theater en muziek en kan de recreatieruimte ook als vergaderruimte worden gebruikt. 

Ook biedt Landgoed DeCamping scholing en stageplaatsen voor middelbare scholieren; wij brengen mensen, organisaties en instellingen bij elkaar. Binnenkort wordt een haalbaarheidsonderzoek gestart voor de realisatie van een groot meer direct gelegen aan de camping.