TERUG NAAR HET BEGIN

Op 2, 3 en 4 juni 2023 wordt er in de gemeente Eemsdelta weer het Terug naar het begin Festival georganiseerd  en net als voorgaande jaren kan er ook weer een arrangementje bij ons op Landgoed DeCamping worden geboekt bestaande uit 2 overnachtingen inclusief gezellig ontbijt en muziek bij het kampvuur op zaterdagavond 3 juni.

Kosten € 50,00 per persoon (exlusief toeristenbelasting € 1,60 p.p.p.n.)

Kaarten voor het festival kunt u bestellen op WWW.TERUGNAARHETBEGIN.NL  

 

                -----‐‐‐----------‐----------------------------------

 

HEALTHY LIVING AS A SERVICE
 
Op 2,3 en 4 juni vindt festival 'Terug naar het begin' plaats in gemeente Eemsdelta. In eeuwenoude kerken gebeuren mooie dingen, van muziek en verhalen luisteren tot spannende kunstprojecten. Je beleeft verrassende optredens en kunst op unieke locaties en tussendoor geniet je van het bijzondere cultuurlandschap.
'Terug naar het begin' geeft je een nieuwe kijk op de omgeving van Eemsdelta en dat is hartstikke leuk voor zowel bezoekers van buiten als de inwoners!
 
Op Landgoed DeCamping op 't Zandt is het mogelijk om meerdere installaties te beleven waar kunst en techniek met je eigen lichaamsfuncties samen komen. Laat lampen branden op het ritme van je hartslag of maak samen met anderen geluid door het bewegen van je armen. Het Art & Technology lab van het project Healthy Living as a Service, nodigt je van harte uit om een kijkje te komen nemen en zelf aan de slag te gaan!
Tot ziens op vrijdag 2 juni, zaterdag 3 juni of zondag 4 juni, tussen 13.00 tot 20.00 uur op het terrein aan de Hoofdstraat 85A in 't Zandt.